Ръководството на Ювентус и треньорът Масимилиано Алегри започват да губят търпение с Пол Погба, пишат в Италия. Французинът се завърна в Торино през лятото като свободен агент, но все още не е записал и минута за „старата госпожа” заради здравословни проблеми.

Погба се възстановяваше дълго от травма в коляното, но се появи в групата на Юве за мача срещу Монца в неделя. Французинът обаче остана неизползвана резерва заради нов мускулен проблем. Това почти сигурно означава, че Погба ще пропусне и двубоя за Купата срещу Лацио тази вечер.

Според „Гадзета дело Спорт”, предишното ръководство е обмисляло да спре отборните премии за Погба заради честите му здравословни проблеми. Французинът обаче не е склонен на подобни преговори.

Погба печели по 8 млн. евро на година, като към тази сума се прибавят и бонуси в размер на 2 млн. евро. Договорът на футболиста с Юве е до 2026 година.

Преди дни Алегри обяви, че ако е здрав, Погба може да бъде в оптимална форма до три месеца, когато вече сезонът в Европа ще приключва.