Защитникът на Ювентус Джорджо Киелини смята, че торинскяит тим не е абсолютно непобедим в шампионата на Италия. Опитният футболист отличи Интер и Наполи като големите опоненти за Скудетото и довери, че ще се радва Пол Погба да се върне на „Алианц Стейдиъм”.

Ювентус спечели всичките си десет официални срещи от началото на сезона.

„Роналдо? Той е фантастичен. Неговото възнамеряване да се доказва непрестанно и то вече на 33 години е феноменално. Той е ментален победител и запълни празнината на лидер, която остана след напускането на Джанлуиджи Буфон. Той носи позитивна аура около себе си, а в допълнение с играта му на терена, то той става уникална фигура. Работи спокойно и с усмивка на лице”, сподели Киелини пред La Stampa.

„Да сме непобедими? Категорично не! Ако не влизаме в мачовете с оптимална нагласа, то вярвайте ми, че ще финишираме в средата на таблицата. Наполи и Интер са големите опоненти за титлата, а Милан и Рома са в процес на растеж. Въпреки това считам, че те ще се борят за местата в Шампионската лига”, продължи Киелини.

„Гонсало Игуаин е добър човек и всеки в Юве го приветства с добро. Изненадващо е да намериш толкова завършен нападател, не го смятам за противник. Кжищоф Пионтек ме изненадва много с представянето си досега. Може би той се доближава до него, с оглед това, което виждаме към този момент”, каза още опитният бранител.

„Погба? Ще се радваме да играе отново с нас”, завърши Джорджо Киелини.