Старши треньорът на Наполи Лучано Спалети получи неочакван "подарък" при напускането си на клуба. Наставникът прие символично волана от ултрасите на неаполитанския отбор от автомобила му Фиат Панда, откраднат през октомври 2021 година.

Феновете не бяха доволни от работата на Спалети в началото на престоя му в Неапол и откраднаха автомобила му, като оставиха и транспарант със следния текст: "Спалети, ще ти върнем твоята Панда, само си тръгни".

На следващата година на треньора е изпратена бележка за откуп, а Спалети реагира по следния начин: „Върша си работата както трябва, определено ще остана треньор на Наполи през следващата година. Моята панда? Първо ще видим в какво състояние ще ми я върнат, колко километра са изминали и дали вътре си стоят дисковете на Пино Даниеле.”

Въпреки че изведе Наполи до първо скудето от 33 години, Спалети не се разбра с ръководството и напуска клуба. На церемонията за сбогуване дойдоха няколко представители на феновете, които връчиха на треньора волан и дискове с музика в голяма кутия.