Три месеца след операцията на коляното, Пол Погба все още не е близо до завръщане в игра за Ювентус и ще изпусне още поне шест срещи на тима.

Французинът продължава да се сблъсква с различни обстоятелства около своята травма, както стана ясно преди броени часове.

29-годишният халф получи контузия в коляното си по време на предсезонна тренировка с "бианконерите" в края на юли. Първоначално той избра консервативен начин на лечение, без да рискува да пропусне Световното първенство. Бавният напредък обаче го накара да се подложи на операция в началото на септември. След интервенцията имаше осемседмичен план за възстановяване, който не се изпълни.

За съжаление на Погба и Ювентус, възстановяването му е много по-бавно от очакваното, пише Calciomercato.com в днешното си издание. Френският полузащитник все още не се е върнал към тренировки на терена и едиствтвено работи във фитнеса и басейна, като ще трябва да изчака още малко, за да започне да работи с топка.

Очаква се световният шампион от 2018-а година да бъде извън терена поне още един месец. Това означава, че той ще пропусне цели шест мача на „Старата дама“ през януари, включително тежкия сблъсък с Наполи.