Торино сложи край на победата серия на Наполи, след като стигна до 1:1 на "Диего Марадона" в Неапол. Срещата беше от 28-ия кръг на Серия А. Хвича Кварацхелия даде аванс на домакините в 61-ата минута, но три по-късно Антонио Санабрия изравни. 

Партеноперите бяха в серия от два поредни успеха, която обаче беше прекъсната от "биковете". Така възпитаниците на Франческо Калцона събраха 44 точки и заемат седмо място във временното класиране. Торино е 10-и с 38 точки. 

Gulliver/GettyImages
6 снимки

Първата добра възможност за гол се откри пред Хвича Кварацхелия в 15-ата минута. Грузинецът получи отляво, навлезе в наказателното поле и опита удар, който Ваня Милинкович-Савич успя да спаси. В 41-ата минута Рикардо Родригес прати топката от пряк свободен удар в гредата. 

Две минути след това вратарят на "биковете" отрази удар на Кварацхелия с глава. 

В 61-ата минута Наполи поведе. Марио Руи намери Кварацхелия в наказателното поле, а фланговият нападател от близка дистанция не сбърка за 1:0. 

Преднината на партенопеите обаче се задържа едва три минути. В 64-ата Антонио Санабрия се възползва от не добре избита топка и със страхотен завършващ удар вкара за 1:1. 

В 86-ата минута отново Милинкович-Савич беше последна преграда след опасен удар на Кварацхелия. 

В третата минута на добавеното време шут на грузинеца мина над вратата.