Звездата на Милан Хесус Фернандес Саенс-Сусо изобщо не се притеснява, че ще бъде продаден, ако клубът срещне трудности с изискванията на финансовия феърплей на УЕФА. Испанецът се утешава с мисълта, че ако „росонерите” са искали подобна разръзка, дотук са имали повече от няколко шанса да я осъществят.

Размине ли се в ШЛ, Милан разпродава звездите

„Дали усещам нуждата да бъда пожертван заради бюджета? Не толкова отдавна подписах нов договор. Изпълнителният директор Марко Фасоне не ми каза нищо подобно. Ако те искаха да е продадат, щяха да са го сторили преди да преподпиша. Мисля, че мога да кажа, че ще остана тук дълго време.”

„Имахме нужда от победа като вчерашната над Киево (4:1), за да натрупаме увереност. Срещу Ювентус трябва да покажем, че растем и се подобряваме.”

Сусо обеща да даде всичко на Милан

„Знаем, че сме силен отбор, трябва да даваме 100 процента. Нужно ни е да имаме повече увереност, в събота срещу Юве трябва да бъдем компактни, а и не е без значение, че играем на „Сан Сиро” – нашия стадион. Всичко може да се случи. Те са много организирани и ние трябва да бъдем единни, когато владеем топката. Ще се опитаме да играем и да вземем поне една точка”, допълни Сусо.