Най-големият български футболист – Христо Стоичков, за пореден път се заяде със суперзвездата на Ювентус – Кристиано Роналдо. Бившата звезда на Барселона призна, че никога няма да интервюира португалеца, след като той говори само с „най-добрите”. Откак работи за мексиканската Унивижън, носителят на Златната топка за 1994-а година, е направил над 50 разговора с велики футболисти по целия свят.

Камата обаче призна, че никога няма да води разговор с Кристиано Роналдо, макар петкратният носител на Златната топка вече да не е играч на Реал Мадрид, а на Ювентус.

„Правил съм много интервюта и ги пазя на DVD-та. Никога обаче няма да направя с Кристиано. В моите разговори говорим за футбол, а не за лесни купи. Аз гледам за анекдоти, бележки и говоря само с най-добрите”, призна Стоичков пред Mundo Deportivo.

„Най-доброто интервю беше, когато говорих с Меси. Ние се разбираме перфектно, а като него друг няма. Много обичам да събеседвам и с Жозе Моуриньо, който много ме харесва. Винаги е интересно да говориш с него, тъй като те изненадва непрестанно”, допълни Христо Стоичков.