Италианският национал и футболист на Рома Леонардо Спинацола заяви, че не е имал търпение за завръщането си на терена след контузията, която претърпя по време на европейското първенство. Спинацола влезе като резерва в края на срещата с Фиорентина, загубена с 0:2. Това е първи мач за 29-годишния италианец в Серия А от април 2021-а насам. Той се контузи по време на двубоя на Италия срещу Белгия от четвъртфиналите на шампионата на Стария континент през юли миналата година.

„От месец се чувствам добре, тренирам усилено и нямах търпение да се върна на терена. Сега всяка минута е важна за мен“, каза пред DAZN Леонардо Спинацола.

„Мечтаех за този момент в последните 10 месеца. Много съм щастлив. Знам, че трябва да подобря физическото си състояние и ще бъда по-силен отколкото бях преди“, заяви още Спинацола.

„Наистина се надявах Рома да се класира за финала в Лигата на конференциите заради феновете, но също и заради мен. Мечтая да мога да играя във финала и да помогна на отбора“, добави италианският национал.