Селекционерът на Италия - Лучано Спалети, говори преди гостуването на Англия на "Уембли". Срещата е тази вечер от 21:45 часа. 

„Адзурите“ все още не са си осигурили място на европейските финали и за това ще хвърлят всички сили в двубоя с „трите лъва“.

В момента Италия е на второ място в група „C“ от квалификациите с 10 точки от пет мача, три точки зад Англия, която е изиграла същия брой мачове.

"Това е тест, за да видя къде се намираме, на какво ниво сме и ще ми помогне да разбера какъв е нашият начин на мислене, защото не трябва да очакваме лесно пътуване“.

„Да останеш в зоната си на комфорт ще убие всичките ти надежди и мечти. За да намерите комфорт, трябва да преживеете ситуации, които ще ви помогнат да израснете и да се изпитате, за да можете да достигнете по-високо ниво“, каза още той.

„Така че това е важен мач за нас. Играч на международно ниво трябва да гледа на това като на квалификационен мач и да не мисли за мачовете, които ни предстоят“, коментира още наставникът на Италия.

На въпрос какво очаква да види от своя отбор във вторник вечерта, Спалети отговори: „Нашата нагласа ще бъде да отидем там и да играем открито. Искаме да отидем там и да покажем, че имаме собствена история, собствен потенциал, собствени ценности. Ще видим кой е по-добър“.