Треньорът на Лацио Симоне Индзаги призна, че тимът преминава през труден период след многото контузии и поредните загуби, но заяви, че ще предприеме по-различен подход в предстоящия двубой с Удинезе. Срещата с „фриуланите“ е в сряда от 22:45 часа българско време.

„Римските орли“ са в серия от три поредни поражения и развяха бялото знаме в борбата с Ювентус за Скудетото. Вчера на клубната база президентът на клуба Клаудио Лотито проведе среща с Индзаги и футболистите, за да разбере на какво се дължи този лош период.

„Винаги обменяме идеи с клуба, играчите и персонала, независимо от резултатите. През последните няколко дни проведохме някои разговори, тъй като добре знаем, че преминаваме през труден период. Момчетата дават всичко от себе си, но това не е достатъчно, когато имаме толкова ограничени възможности за ротация на състава“, каза Индзаги.

„Нямаме време за много тренировки и всичко, което можем да направим е да възстановим играчите по най-добрия начин между мачовете. Трябва да гледаме към предстоящия двубой“, добави още той.

Убеден съм, че ще направим отлично представяне в Удине, дори и да не ни е лесно. Удинезе имат отличен треньор и много силни футболисти. Смятам, че заслужават много повече точки, отколкото имат в момента. Като изключим последното им поражение от Сампдория, бяха в отлична форма и ще бъдат мотивирани да осигурят оставането в Серия А“, каза Индзаги.