Старши треньорът на Интер – Симоне Индзаги, разкри очакванията си за „Дерби дела Мадонина“ с Милан. Специалистът е радостен от победите над „росонерите“ през миналия сезон, но определи предстоящото дерби за различно.

Треньорът изрази опасения за програмата на „нерадзурите“, която предвижда седем мача в следващите малко повече от три седмици.

„Фратези и Николо Барела играха заедно по време на предсезонната подготовка. Те доказаха, че могат да го направят с Интер и Италия. Ще видим. Загрижен съм само за вземането на решения за доброто на отбора. За мен това не е проблем”, заяви Индзаги.

„Знаем колко е важно дербито за всички. Надявам се, че Куадрадо и Санчес ще бъдат на разположение“.

„Ще изиграем седем мача за 22 дни. Ще се радвам да имам всички играчи на разположение, но няма да е лесно. Всички тренират добре. Ще видим какво ще стане тогава“, каза още той.

„Горд съм, че спечелих няколко дербита срещу Милан миналия сезон, особено защото те ни изведоха до финала на Шампионската лига, но това, което направихме в миналото, не е достатъчно, за да спечелим утре. Милан се промени, но се придържа към същите принципи“, заяви треньорът на „нерадзурите“.