Треньорът на Лацио Симоне Индзаги бе доволен от разгромната победа на „римските орли“ над Верона с 5:1 и заяви, че това е тимът, който бе през по-голямата част от сезона.

„Бианкочелестите“ в момента са четвъртата позиция и италианският специалист сподели, че това място не отговаря на класата на отбора му.

„Видяхме Лацио, който познавахме от преди, защото сега имахме опции на пейката и можехме да имаме различни варианти, каквито преди седмици нямахме“, каза Индзаги пред „Скай Спорт Италия“.

„Не искам да завършим на четвъртото място, защото отбора заслужава повече заради това, което постигна през сезона. Имаме рекордна победа, също такъв има и за Имобиле, за асистенции на Луис Алберто, но те знаят, че нямаше да постигнат това без своите съотборници“, добави още той.

„Последните четири години бяха много специални, не искам да казвам, че този сезон бе различен. Спечелихме Суперкупата на Италия, поставихме нов рекорд за точки и се класирахме за Шампионската лига. Тези момчета са специални“, каза италианският специалист.