Нападателят Хоакин Кореа и централният защитник Милан Шкриниар няма да играят в мача на Интер срещу Специя от Серия А в петък, тъй като все още не са възстановили от контузии, каза мениджърът Симоне Индзаги.

Кореа не е играл повече от месец поради травма на подколянно сухожилие, докато Шкриниар е извън терените през последните две седмици заради контузия в гърба.

"Кореа поднови тренировки с отбора, но няма да бъде на разположение за мача със Специя. За съжаление, Шкриниар все още е извън тима, но се надявам, че може да се присъедини към нас за тренировка в събота. Опитваме се да се справяме без него възможно най-добре", каза Индзаги.

Интер ще играе срещу 17-ия Специя, който се намира на три точки над зоната на изпадащите. Тимът на Индзаги е втори, на 15 точки зад лидера Наполи.

"Очаквам труден мач срещу отбор, който се бори за ясна цел да избегне изпадане и който наскоро смени старши треньора. Те са в серия от две равенства, така че ще трябва да играем възможно най-добре и да направим основните неща правилно", добави треньорът.

Автор: Ива Кръстева/БТА