Директорът по футболните въпроси на Ювентус Франческо Калво заяви, че Душан Влахович е в основата на бъдещето на клуба и няма да бъде продаван. През последните месеци имаше много спекулации, че сръбският национал може да напусне, след като е желан от някои от най-големите клубове в Европа.

“Влахович е в основата на нашия проект за бъдещето и нямаме съмнения в това. Той все още трябва да изрази себе си по най-добрия начин и да отстъпи от медийното си присъствие. Ние всички виждаме колко добре работи и как се подобрява, което ни дава надежди за бъдещето. Това може и да не е най-добрият период за Ювентус, но ние сме уверени, че ще продължим напред”, каза Калво.

Шефът в Ювентус коментира и възможността да падне наказанието от 15 точки. “Остава ни само да чакаме до 19 април. Чакаме тази дата вече няколко месеца. След това ще знаем какви ще бъдат целите ни до края на сезона. Вече сме начертали няколко опции за следващия сезон. Имаме солидно ръководство и това прави плановете ни за следващата година по-лесни. Или поне не чак толкова сложни”, добави Калво.