В нов скандал се забърка плейбоят на Серия А - Николо Дзаниоло. В социалните мрежи се разпространява аудио, в което анонимна жена говори за секса си с 23-годишния атакуващ халф на Рома. Тя не спестява никакви подробности какво са правили двамата върху батут на детска площадка в известен голям квартал на Рим. Първо се появиха 6 записа в WhatsApp, а след това те бързо се разпространиха във Фейсбук и YouTube.
 
За автор на записа бе заподозряна 30-годишна дама, а нейното име беше разпространено в мрежата. 
 
„Всичко започна миналия вторник, когато започнах да получавам съобщения. Непознато момиче ме предупреди, че се върти запис, за който се твърди, че е направен от мен. За нула време получих над 600 покани за приятелство. Наложи се да закрия профила си и да подам жалба в полицията. Това е кражба на самоличност. Не аз съм на записа, дори не познавам този човек (б.р., Дзаниоло). Аз съм почтена жена, която става за работа в 5:00 часа, от 11 години съм с един мъж, а от 5 живеем заедно“, обяви дамата, която се представи само като Ц.С.
 
В записа анонимната дама разказва как е преминала въпросната вечер. Тя била сервитьорка в ресторант, в който дошли футболистът и негови приятели, също млади играчи от Рома. Останалите обаче само гледали флирта, а след това си тръгнали. Останали той и тя, решили да наемат стая в хотел, но нямало свободна, затова се насладили един на друг на площадката в парка./"Телеграф"