Треньорът на Ювентус Маурицио Сари сподели, че е възможно да промени тактическите планове на своя тим в зависимост от това дали Кристиано Роналдо е на разположение за срещата с Милан в реванша на Купата на Италия. 

Двата тима завършиха 1:1 в първия двубой на "Сан Сиро", като "бианконерите" отстъпваха през почти целия двубой преди именно Роналдо да изравни в последната минута на редовното време от дузпа. Португалецът не е ясно дали ще е на разположение за срещата след събитията около здравословните проблеми на майка му. Самият Сари сподели, че това може да доведе до определени тактически промени в състава му.

"Очевидно е, че тактиките и плановете зависят от участието на Кристиано. Няма заместник за него в целия свят, така че очевидно ще трябва да променим нещо в негово отсъствие", започна италианецът. 

"Нямаме нови контузии, само леки охлузвания, което се смята за нормално на този етап от сезона. Има няколко несигурности, но всичко ще бъде решено в утрешния ден", завърши темата специалистът.