Старши треньорът на Ювентус Маурицио Сари призна, че от тактическа гледна точка е трудно топиграчи като Пауло Дибала и Кристиано Роналдо да играят едновременно на терена.

Специалистът говори пред "Скай Спорт Италия" преди петъчния 1/2-финал за Купата на Италия с Милан - първия мач на Апенините след паузата заради COVID-19.

"Дибала е феноменален играч и единствената ни трудност е, че не е лесно да включим в състава едновременно двама нестандартни играчи като Дибала и Роналдо. Но те винаги могат да направят разликата", каза Сари.

"Трудно е от тактическа гледна точка да ги използвам едновременно, но когато имаме двама играчи от такава класа, останалата част от отбора трябва да се адаптира към техния стил", каза още Сари.

Треньорът говори и за бъдещето на Миралем Пянич, който в последните месеци е свързван с трансфер в Барселона, а интерес към него проявяват още ПСЖ, Челси и Манчестър Юнайтед.

"Пянич изглежда много по-добре, отколкото преди паузата. Говорих много с Миралем, той е изключителен играч и не може да си позволи да има четири или пет мача под стандартите си, което се случи напоследък", допълни той.