Вицепрезидентът на Интер Хавиер Санети сподели, че нападателят на тима Лаутаро Мартинес „все още може да се подобри и да даде много“ и подкрепи Антонио Конте в битката за Скудето.

Една от продължаващите трансферни саги в италианския футбол свързва 22-годишния аржентински нападател с трансфер в Барселона, но Санети изтъква колко щастлив изглежда Лаутаро на „Джузепе Меаца“.

„Когато го купихме, знаехме много добре как ще се развива“, каза Санети пред Кристиан Виери в интервю в социалната мрежа „Instagram“.

„Той тренира добре с Конте и все още може да се подобри и да ни даде много. В този труден период не сме мислили какво ще се случи. Но го намирам щастлив тук със съотборниците си, той се забавлява. И той се разбира много добре с [Ромелу] Лукаку”, сподели още легендарният защитник на „нерадзурите“.

Интер в момента е трети в битката за Скудето, на девет точки зад лидерът в лигата Ювентус, но еи с един мач по-малко, а Санети смята, че отборът страната има възможностите да се бори за първото място с Конте начело.

"Тук има много млади играчи и това е силата на този клуб. Целта е да се състезаваме за победата и с Конте имаме условията за това. Тази година постигнахме голям напредък“, завърши той.