Отборите на Сампдория и Специя завършиха при резултат 1:1 в мач от 31-ия кръг на Серия А. Така Сампдория остава на последното място в италианския шампионат, а Специя е само с 1 точка над зоната на изпадащите, намирайки се на 17-а позиция. 

Още в 3-ата минута домакините стигнаха до добро положение. Томас Ринкон бе намерен с остър пас и нанесе изстрел, който Бартоломей Дронговски изби. Десет минути след това пък Мехди Лерис стреля с глава, а топката мина точно над напречната греда. 

В 23-ата минута Томазо Ауджело изпълни ъглов удар и намери Бруно Амионе, който надскочи всички и прати топката във вратата на Специя за 1:0.

Даниеле Верде пробва изстрел в 34-ата минута, но не успя да нацели достатъчно добре топката и не затрудни стража на домакините. 

Второто полувреме започна добре за гостите, а в 54-ата минута Даниеле Верде пое и шутира от границата на наказателното поле. Топката обаче премина на сантиметри над вратата.

Все пак пет минути след това, Специя възстанови равенството. Попадението бе дело именно на Даниеле Верде, който се извиси над всички и с глава прати топката в мрежата за 1:1.