Треньорът на Наполи - Руди Гарсия, говори след загубата с 1:2 от Лацио в мач от Серия А. Наставникът на шампиона на Италия не остана доволен от видяното през второто полувреме. 

"Заслужавахме да водим на полувремето, защото играхме наистина добре в началото и не получихме гола, който заслужавахме“, каза Гарсия.

„При почти единственото истинско нахлуване на Лацио в нашата половина те вкараха гол, така че ефективността беше 100 процента. Изравнихме, но през второто полувреме бяхме далеч по-малко ефективни в подаванията и създаването на положения“.

„Като се има предвид второто полувреме, Лацио заслужаваше победата, но като гледам мача като цяло, мисля, че равенството щеше да е по-добре. Момчетата трябва да научат, че когато не можем да спечелим, трябва поне да не губим”, коментира наставникът на Наполи.

Домакините също сякаш се изключиха, след като Хвича Кварацхелия беше заменен точно след час игра: „Той също започна силно, след това загуби няколко топки в опасни ситуации и доста загуби интензивност. Знаехме, че няма 90 минути в краката си, това беше първият му старт след контузията. Той все пак показа, че може да направи разликата".