Футболната легенда Кристиано Роналдо коментира скандала със смяната му в последния двубой на Ювентус. Португалецът бе сменен от наставника Маурицио Сари и реагира бурно на това, като видимо бе изключително недоволен.

Това бе втора смяна за Роналдо в последните седмици, след като бе сменен и в двубоя срещу Локомотив Москва от груповата фаза на ШЛ. 

Португалецът коментира ситуацията и заяви, че полемиката е била създадена от медиите.

"Играя на лимита на възможностите си през последните три седмици", призна Ронадло след като отбеляза своя гол №99 за националния отбор на Португалия.

"Няма спор, вие създавате спора. Да, не обичам да ме сменят, но играх дори контузен в опита си да помогна на Ювентус."

"Все още не съм на 100%, но когато става въпрос за това да се жертваш за отбора, аз го правя. Интер внася доста напрежение, дишайки ни във врата. Ние сме на две точки пред тях, но не е лесно, защото не трябва да губим или да завършваме наравно", заяви Роналдо.

"Никога не съм имал големи контузии. Играя по 50-60 мача на година, то от време на време се получават такива непредвидени ситуации. Просто болка, която не ми позволява да се раздам на 100%, но винаги се опитвам да помогна."

"Получи се голям проблем, без да има кой знае какво за обсъждане. Спечелихме, Ювентус е на първо място, Португалия се класира за Евро 2020. А аз ще бъда готов на 100%", завърши Кристиано