Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо може да пропусне съботния мач с Емполи от Серия А, след като напусна днешната тренировка на тима заради контузия в ръката. 36-годишният португалец получи удар в ръката след сблъсък със защитника на тима Алекс Сандро.

Петкратният носител на Златната топка бе придружен от медицинския щаб на "бианконерите" към съблекалнята, но за момента няма информация колко сериозна е травмата му и дали ще му попречи да играе през уикенда.

В неделя Роналдо изненадващо остана на резервната скамейка в двубоя с Удинезе от откриващия кръг на италианското първенство, като се появи в игра след почивката и отбеляза победен гол в 94-та минута, който впоследствие бе отменен от ВАР заради засада. Първоначално се твърдеше, че Роналдо сам е поискал от наставника Масимилиано Алегри да не бъде сред титулярите, но на пресконференцията след двубоя Алегри заяви, че решението е негово и е изцяло тактическо.

Вчера се появиха информации, че ръководството на Ювентус е готово да се раздели с португалеца срещу 30 милиона евро, а днес френският всекидневник L‘Equipe разкри, че нападателят може да премине в Манчестър Сити, а в обратна посока да поемат централният защитник Аймерик Лапорт и Бернардо Силва.