Звездата на Ювентус Пауло Дибала даде интервю, в което говори за Лионел Меси и аржентинския национален отбор. Той направи и доста интересно признание за своя съотборник в Юве Кристиано Роналдо.

„Думите ми от миналото, че с Меси не можем да играем заедно? Може би е трябвало да се изкажа по различен начин. Никога не се опитвам да критикувам съотборниците си. Говорих и с него за това. Тактически ние много си приличаме. Бих искал да бях дал повече на Аржентина и да бях постигнал по-добри резултати, както на отборно, така и на индивидуално ниво. Играх малко на Мондиала и Копа Америка, но винаги съм уважавал решенията на треньорите. Да играеш за националния тим е престижно“, каза по отношение на Меси и Аржентина той за „AFA Play“.

„Кристиано Роналдо? Никой от нас в Ювентус не го познаваше лично, но още с пристигането му открихме, че е отличен човек, много общителен и винаги насреща. Бях наистина изненадан, разбира се, в позитивна насока. По време на едно пътуване му казах: "В Аржентина малко не те харесваме заради поведението ти понякога, но що се отнася до мен, аз срещнах различен човек. Ти ме изненада". Той се засмя и ми отговори: "Такъв съм, какъвто съм. Свикнал съм да получавам подобни критики", продължи Дибала.

„Спирането на заплатите? Джорджо Киелини говори с клубния президент, а след това и с отбора. Обсъдихме го в чата, като имаше различни мнения. Имаше играчи с оставащи един-два мача до активирането на клауза, но това беше най-доброто нещо, което да направим", сподели още Дибала.