Реал Мадрид ще се опита да си осигури услугите на полузащитника на Ювентус Миралем Пянич при евентуален провал в преследването на Пол Погба от Манчестър Юнайтед и Кристиан Ериксен от Тотнъм

Приоритетът пред “белия балет“ остава Погба, като самият Зенедин Зидан и изключителен почитател на французина. Датчанинът Ериксен е резервен вариант, но също така харесван от френския треньор.

“Бианконерите“, които все още са без нов наставник, са готови да се разделят с Пянич, въпреки че през изминалия сезон той преподписа до лятото на 2023 година.

В плановете на торинския гранд се предвижда използването на средставата за привличането на някой измежду Н‘Голо Канте от Челси или Танги Н‘Домбеле от Лион.

Евентуалното идване на Маурицио Сари в Торино обаче може да промени това. Италианският специалист харесва качествата на босненеца и предпочита такъв тип играчи в сърцето на своята полузащита.

Трансферната цела, желата от шампиона на Италия, е в рамките на 80 милиона евро, като се очаква Реал да успеят да спазарят халфа за около 70 милиона.

Автор: Емануил Тодоров