Президентът на Лацио Клаудио Лотито успокои тифозите на отбора, като заяви, че няма никакво намерение да продава голмайстора на отбора Чиро Имобиле.

Италианският национал имаше проблеми с някои от феновете на Лацио напоследък, а към него има много сериозен интерес от Ал-Шабаб от Саудитска Арабия.

"Не знам нищо за Саудитска Арабия, никой не ме е питал нищо и дори не съм чувал за никакъв интерес. Проблемът на Чиро е с малцина фенове, не с Лацио", коментира Лотито пред римския всекидневник "Ил Месаджеро".

"Милинкович не беше на пазара, но договорът му изтичаше и той отказа нашето предложение за подновяване. Помоли ни да си тръгне. Какво трябваше да направя аз? Да го загубим без пари?", отговори Лотито на въпрос дали Имобиле може да си тръгне от клуба като сръбския футболист.

"Имобиле има договор до 2026 и клубът няма никакъв интерес той да си тръгне. Освен това лично Чиро го чувствам като син. Ако той наистина има намерение да си тръгне, никога не го е споделял с нас. Не искаме да продаваме никой", завърши Клаудио Лотито./БТА