Президентът на Бреша Масимо Челино отново заяви, че ако сезонът в Серия А се възобнови неговият тим няма да излезе на терена. След това той се заяде с колегата си начело на Лацио Клаудио Лотито, наричайки го „магаре“.

„Повтарям, че ако се възобновят мачовете, няма да позволя на Бреша да излезе на терена. Това не е провокация, ако искат да ни наложат наказателни точки. Поемам цялата отговорност“, заяви Челино пред Giornale di Brescia.

“Виждам твърде много егоизъм и хора, които се опитват да се възползват от тази ситуация. Дали иска Лотито да се рестартира първенството? Казва се, че магарешкият рев не достига до Рая. Слушам само онези, които са достойни да бъдат чути. Освен всичко друго, дори не знам дали представлява Лацио, тъй като в клуба е само като председател на управителния съвет. Не искам никакви предимства за Бреша и не се страхувам да се върнем назад, защото няма да се провалим и ще се завърнем в Серия А. Благоразумните позиции на ФИФА и Италианската футболна асоциация относно връщането в играч казват, че моята гледна точка е правилната“, добави още той.