Футболистът на Ювентус - Пол Погба, за пореден път вбеси феновете на тима, след като пусна снимка от ски писта в социалните мрежи. Французинът не е играл за "Старата госпожа" от октомври месец, когато получи втора контузия след завръщането си в гранда от Торино. 

Това той направи през август месец от Манчестър Юнайтед, но новото начало за Погба не бе никак приятно, като още в края на август се контузи. Проблем с коляното го извади от игра, а след това последва и контузията през октомври. 

Пол Погба все още не се е завърнал в тима, което означава, че не е възстановен от контузията си напълно. Въпреки това френският полузащитник се забавлява в ски курорт. Това определено разгневи феновете, които бяха и объркани от действията на футболиста, въпреки че няма конкретно доказателство, че французинът е карал ски. В снимка, която той е качил от снежните върхове се вижда как е без ски.

Той отвърна на атаката от запалянковците с видео, на което само позира сякаш кара ски, а след това показва и танцувалните си умения, с широка усмивка на лице. "Аз, карайки ски, ако някой се чуди" пише в поста му, придуржен със смееща се емотиконка.