Пол Погба даде първото си интервю след завръщането в Ювентус пред клубната телевизия на италианския гранд.

"Както се казва на английски "дом, сладък дом". Чувствам се наистина добре. Първите дни, които съм тук, откакто съм се върнал, усещам атмосфера, която не мога да обясня. Изключително съм щастлив и нямам търпение да започна да играя за Юве. Това е моят отбор", каза френският национал.

"Дойдох, защото исках да си върна удоволствието от играта. Говорих с треньора, както и с футболисти, с които играх тук преди години - Клаудио (б. а. Маркизио), Патрис (б. а. - Евра). Големи приятели сме с Куадрадо. Както и Пауло (б. а. - Дибала), който беше тук. Постоянно поддържах връзка с Ювентус. Говорих също с Павел Недвед, с президента. Те ми показаха, че ме искат. Сърцето ми избра Ювентус. Почувствах се много спокоен, когато взех това решение, и дойдох", разказа халфът.

"Искам винаги да печеля, както и Ювентус. Същият съм. Държа да помогна на отбора да го направи", каза Погба на пресконференцията на която бе представен официално.

"Ди Мария? Познавам класата му, има страхотен опит и е спечелил много. Още от първите дни видях, че е голям шампион", добави халфът за новия си съотборник.

"Вярвам в съдбата, доволен съм от всички избори, които съм правил. Понякога нещата не се получават точно така, както искаш, но съм доволен, че бях в Манчестър Юнайтед. Израснах, научих много, сега мога да помагам на младите", каза още Погба.

"Винаги съм поддържал връзка с Алегри през тези години. Спечелихме много с него, изкарахме страхотни години. Това беше правилният момент да се върна при правилния човек", смята Пол Погба.