Футболистът на Ювентус - Пол Погба, поднови тренировки след операцията на коляното, която претърпя в началото на месец септември. Лекарите са позволили на французина да започне леки бегови занимания и той бе забелязан на базата на торинци. Засега натоварванията са много леки, като постепенно ще бъдат увеличени, за да може футболистът да навлезе в необходимата игрова форма.

За момента от клуба не се наемат да обявят дата за евентуалното му завръщане на терена. По всичко личи, че няма да се бърза, за да може той да е напълно здрав и готов за игра. Все пак очакванията са до средата на месец октомври той да бъде на разположение на старши треньора Масимилиано Алегри.

29-годишният полузащитник все още не е направил повторен дебют след завръщането си в клуба през лятото, тъй като проблемите му се появиха още по време на подготовката.

На „Алианц Стейдиъм“ имат надежди, че Погба ще вдигне нивото на представяне на отбора след неубедителното начало на сезона, макар че не е ясно колко време ще му е нужно, за да влезе в оптимална форма.