Треньорът на Ювентус Андреа Пирло сияеше след победата на отбора му в гостуването на Удинезе. Той изрази бурно радостта си след втория гол на Кристиано Роналдо, който донесе трите точки и Старата госпожа се изравни по точки с Аталанта и Милан. Бившият национал обаче призна, че тимът за пореден път е показал слабости. 
"Добрахме се до победата с непримиримост. За пореден път сами си направихме живота труден, но до последно не се отказахме да преследваме резултата, от който се нуждаехме, а това е най-важното. Понякога настройката ни не е такава, каквато трябва да бъде в Ювентус. Искам да продължим да показваме отборния дух от последните минути", коментира Пирло. 
 
Той поздрави Интер и Антонио Конте за спечелената титла в Италия.
 
"Поздравявам Интер и Антонио Конте за заслужената титла. От нас зависи да променим нещо, защото искаме отново да сме шампиони. След девет поредни титли една ера приключи, но ще започне друга и целта ни е отново да сме на върха.
 
Не съм подозирал, че да си треньор е толкова стресиращо и в същото време емоционално. Победи като тази ти дават енергия да продължиш напред. Трябва да свикнем с мисълта, че се борим за топ 4, а не за титлата", подчерта треньорът на "бианконерите".