Наставникът на Ювентус Андреа Пирло подчерта важността на утрешното градско дерби срещу Торино. Той също така коментира новото попълнение Федерико Киеза, който в сряда вкара първия си гол за клуба, както и 18-годишния защитник Раду Драгусин, записал дебюта си за тима именно срещу Динамо Киев.

“Това е важно дерби за феновете на двата отбора, то винаги е напрегнато. Приятно е да играеш в него, там има толкова много емоции. Бях късметлия, че участвах в него на няколко пъти, както и че го печелех и вкарвах важни голове", започна специалистът. 

"Сега се опитваме да възстановим част от изхабената сила от миналия ни мач. Психически се подготвяме за важен двубой. Торино са добре изграден отбор и имат отличен треньор. Практикуват проактивен футбол с отлични играчи на всички позиции. Ще се опитаме да запълним наказателното поле по възможно най-добрия начин, защото головете идват от там.

"Изисквам много от Киеза, той се справя добре. Не е лесно да бъдеш катапултиран от Фиорентина в Ювентус, но той е много добро момче. Отне му време, за да се адаптира, но сега той се развива. Драгусин физически е много силен. Той е много млад и трябва да се подобри на техническо ниво, но ще има време да го направи, тренирайки всеки ден с големи шампиони. Седмицата беше дълга и красива, целта сега е да се изстреляме в утрешното дерби, което е най-важният мач”, заяви Пирло пред клубната телевизия.