Наставникът на Милан Стефано Пиоли остана доволен от драматичната победа с 1:0 над Дженоа, като подчерта всеотдайността на своите играчи и най-вече на нападателя Оливие Жиру, който влезе в ролята на вратар в последните няколко минути на мача след изгонването на титулярния страж Майк Менян.

"Това е красотата на нашата работа. Преживяваш емоции, които дори не можеш да си представиш. Това беше странен, много напрегнат и нервен мач. Беше ни трудно, но искахме да победим и вярвахме в това. Големи похвали за моите футболисти. Играхме и пожертвахме много, като се постарахме да спечелим. Иска ми се да вярвам, че това, което Оли направи, когато сложи фланелката на Майк, е част от нашите дух и манталитет.

Това, че се опита да ни осигури важна победа. Пулишич също искаше да пази, защото явно го е правил в миналото, но му казах, че предстои пряк свободен удар, а той е нисък. В крайна сметка всичко мина добре, като имахме и късмет в последните няколко ситуации. Но мисля, че това е част от манталитета на отбор, който иска да дава най-доброто от себе си. Именно това ме прави най-щастлив", сподели Пиоли.