Треньорът на Милан Стефано Пиоли каза, че Златан Ибрахимович се чувства „като лъв в клетка“ по време на възстановяването си. Неговият заместник Оливие Жиру се превърна в абсолютен герой в съботното дерби срещу Интер, което също много се хареса на италианският специалист. “Росонерите” се изправят срещу Лацио в четвъртфинален сблъсък за Купата на Италия на „Сан Сиро“, а Пиоли даде традиционната си пресконференция, на която говори по всички актуални теми около своя състав и "бианкочелестите".

„Златан има мотивацията и амбицията да помогне на отбора на терена, така че се надява скоро да се върне в игра. Утре няма да играе, ще видим по-натам. Той е като лъв в клетка“, каза Пиоли.


„Доволни сме, защото спечелихме важен мач - заяви наставникът и продължи - но знаем, че пътят все още е дълъг. Има 45 точки за печелене, при оставащи 15 мача, а това е много”.

„Томори тренира вчера и се чувства по-добре. Ясно е, че колкото повече тренира, толкова повече ще подобрява формата си. Трябва да е на разположение утре, ще видим дали може да започне. Ребич тренира вчера също, ще видим и за него“, продължи 56-годишният специалист.

„Лацио имат много добър треньор и качествени играчи. Твпечатляващи са напред с Луис Алберто, Милинкович-Савич, Имобиле, Дзакани, Фелипе Андерсон и Педро", завърши Пиоли.