Проблемите в Рома продължават и изглежда нищо не е решено с уволнението на един от любимците на публиката – треньора Даниеле де Роси.

Стадио Олимпико няма да бъде разпродаден за предстоящия сблъсък от Серия А между Рома и Удинезе. Това ще сложи край на пълното съоръжение, което беше такова по време на ръководенето на отбора от Жозе Моуриньо, а след това и от Де Роси.

Според съобщения от Il Romanista, големи зони от стадиона няма да бъдат запълнени, както обикновено, след напрегнатата седмица за „римските вълци“.

Клубната легенда Даниеле де Роси беше освободен от ролята на старши треньор в сряда. След това, тази сутрин, беше потвърдено, че изпълнителният директор на клуба Лина Сулуку е подала оставка. 

В отговор на хаотичните няколко дни и вътрешното напрежение, разочарованите привърженици на Рома ще организират серия от протести срещу ръководството на клуба по време на днешния мач срещу Удинезе. 

Големи части от сектора с най-запалените привърженици ще останат извън стадиона през първия половин час на мача, докато други групи от привърженици планират да присъстват през целия мач, но няма да показват обичайните си знамена и банери до полувремето. 

Рома посреща Удинезе тази вечер от 19:00 часа в мач от 5-ия кръг на първенството на Италия.