Финалистът в Лига Европа – Рома, обяви официално новия договор на крилото Стефан Ел Шаарауи. Новото споразумение с бившия италиански национал е до лятото на 2025-а година.

„Бих искал да благодаря на клуба, че ми даде шанса да продължа да играя моя футбол тук. Рома винаги е бил мой приоритет. Открих второто си семейство тук и чувствам отговорността да се отплатя на феновете за цялата любов, която винаги са ми показвали. Израснахме по отношение на вярата в себе си и като сплотена група през годините, така че сега трябва да продължим да се борим, за да постигнем целите, които заслужаваме”, заяви Шаарауи след подписването на новия си контракт.

30-годишното лято крило има 58 гола в 231 мача досега, което го прави 19-ия най-добър голмайстор в историята на клуба.

„През годините Стефан показа колко е свързан с този отбор и с този град, като същевременно дава постоянен положителен принос на и извън терена. Щастливи сме да си осигурим опита и професионализма на Стефан в Рома за в бъдеще, заедно с неговите умения, асистенции и голове, които винаги са го карали да се откроява”, сподели генералният мениджър  на „вълците“ Тиаго Пинто.