Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри се надява вторият капитан на тима Пауло Дибала да преподпише договора си с клуба. Дибала и неговият агент трябваше да преговарят с ръководството тази седмица, но срещата за пореден път бе отложена, което засили спекулациите за раздяла на аржентинеца със Старата госпожа. Договорът на Дибала с Юве изтича това лято и той е свободен да преговаря с други клубове.

"Пауло е 29-годишен мъж, той е професионалист. Както и останалите играчи, той трябва да преговаря с ръководството за продължаване на договора. Но това не трябва да влияе на представянето му на терена. Той трябва да излезе и да даде най-доброто от себе си, както винаги го е правил", каза Алегри на пресконференцията преди гостуването на Сампдория.

Дибала лекува контузия и ще пропусне мача в Генуа утре, но Алегри изрази надежда да разчита на него за реванша от Шампионска лига срещу Виляреал другата сряда.

"Пауло се чувства по-добре и може да бъде в групата за мача от Шампионска лига другата седмица. Същото важи и за Бонучи", каза Алегри.