Новият любимец на феновете на Рома – Николо Дзаниоло отправи нетипична молба до своята майка Франческа Коста. Младият футболист помоли 41-годишната красавица да намали броя на провокативни фотоси в „Инстаграм”.

В последните дни наред с възхода на своя 19-годишен син Франческа, за която се знае, че има известен опит на младини в конкурсите за красота, бележи истински фурор в социалните мрежи. Дамата се радва вече на 177 хиляди последователи, които определено имат какво да видят.

Николо Дзаниоло

източник: Gulliver/Getty Images

Дзаниоло наниза 4 гола в последните си 6 мача за Рома и вече е сочен като следващото голямо име на италианския футбол. Това повиши интереса към него и семейството му, което съвсем наскоро извади на показ историята затова как Игор Дзаниоло, Николо и Франческа за първи път са срещнали иконата и директор на Рома Франческо Тоти. „Видях го още първия път, когато бяхме в Тригория (където е тренировъчният център на Рома – б.р.)”, разказа Франческа. „Той дойде при нас, а аз започнах да плача. Той ме попита дали е заради него, а аз не можех да говоря. Николо ми каза: „Мамо, какво ми причиняваш?” Моят съпруг Игор пък се смя през цялото време.”

Дори и преди това интервю майката на футболиста беше силно активна в „Инстаграм”, а според „Кориере дело спорт” нещата стигнали дотам, че младият Николо се намесил. Той си позволил да коментира фотос на майка си с думите: „Стига, мамо. Защо си кривиш устата по този начин? Ти си на 40!”

Франческа Коста - майката на Николо Дзаниоло

източник: instagram.com/frac77

Франческа Коста - майката на Николо Дзаниоло

източник: instagram.com/frac77

Франческа Коста - майката на Николо Дзаниоло

източник: instagram.com/frac77