Младата звезда на Рома Ченгиз Юндер посочи каква е главната цел пред клуба преди финалния кръг в Серия А за сезон 2017/2018. Турчинът беше категоричен, че „джалоросите” трябва да завършат пред градския враг Лацио в класирането, тъй като са по-добрият тим.

Рома е сигурен за участието си в Шампионската лига за следващия сезон, а би завършил на трето място, ако през уикенда не загуби при гостуването срещу Сасуоло. „Вълците” имат 74 точки срещу 72 за другия римски гранд.

„Винаги сме фокусирани във всеки мач и така ще бъде в последния двубой за сезона”, коментира 20-годишният Юндер, който от началото на годината демонстрира сериозно израстване.

„Готови сме за мача срещу Сасуоло, искаме да го спечелим и да завършим пред Лацио, защото сме по-добри.”

„Дойдох тук, за да играя в Шампионската лига и го постигнахме, дори стигнахме до полуфиналите. Трябва да повторим постиженията си в Европа и през следващия сезон. Не се справихме съвсем зле, но има къде да се подобряваме.”

„Една от многото ми мечти е да спечеля скудетото като част от този много силен тим. Да избера Рома е едно от най-хубавите решения, които съм взимал. Това беше верният избор. Разбирам се добре със съотборниците си, така че няма какво да говоря за трансфер”, допълни Юндер.