От Интер вече мислят за трансферния пазар през януари, след като изпълнителният директор Джезепе Марота беше категоричен, че през зимата клубът няма да продава никоя от звездите си, а вместо това ще се подсили с поне с едно-две нови попълнения.

Нападателят Алексис Санчес вече намекна, че не е доволен от статута си на твърда резерва в тима и е много възможно при първа възможност да си тръгне от “Джузепе Меаца”. Така според “Гадзета дело спорт” клубното ръководство е започнало да мисли кой да бъде неговият заместник.

Засега възможностите са две - Лука Йович от Реал Мадрид и Александре Лаказет от Арсенал. Сърбинът не получава много шансове за игра в състава на мадридчани заради великолепната форма на Карим Бензема и своите неубедителни изяви в мачовете, в които треньорът му гласува доверие.

Междувременно, договорът на френския нападател изтича в края на сезона и така “нерадзурите” могат да го привлекат от лондончани с ниска трансферна сума. Изданието допълва, че е възможно също така те да подсилят халфовата си линия с Нахитан Нандес от Каляри, който беше свързван с тима и през лятото.