Централният защитник на Ювентус Даниеле Ругани, който пребори коронавируса, няма яснота дали ще остане футболист на „бианконерите“ и през следващия сезон. Агентът на играча Давиде Торчия сподели, че все още няма яснота за бъдещето му, но във футбола може да се случи всичко.

Италианският бранител бе първият футболист от Серия А, който бе диагностициран с COVID-19, но наскоро той се възстанови напълно.

„Даниеле е добре, тъй като беше в самоизолация един месец. Сега е отново в дома си в Торино, където се справя добре, но все още не може да започне да тренира“, заяви агентът на Ругани.

Имаше информации, които свързваха Ругани като част от сделката с нападателя на Наполи Аркадиуш Милик.

„Не се водят преговори, но знаем, че във футбола може да се случи всичко. Ако сте интелигентни, тогава размяната на играчи може да помогне за икономическото въздействие от коронавирусната спешна ситуация. Ако Ювентус не смяташе Ругани за важна част от състава си, те нямаше да го пазят през всичките тези години. Маурицио Сари вече го искаше в Наполи и Челси. Вярно, не играе редовно от началото на сезона, но как може някой да пробие в отбор, в който са най-добрите защитници в Италия?, добави още представителят на Ругани.