Нападателят на Милан Анте Ребич сподели, че в него живеят двама души и заяви, че е разочарован от симулациите на двама от футболистите на Ювентус – Гонсало Игуаин и Федерико Бернардески.

„В мен живеят двама Ребич. В личен план съм много тих и не обичам хорското внимание, защото не харесвам да говорят за мен. На терена обаче има още един Анте, който атакува всички топки. По време на победата над Ювентус с 4:2 казах нещо на Игуаин. Не съм почитател на играчи като него, които са големи и силни, но падат при всяко докосване. Същото важи и за Бернардески, както и срещу СПАЛ. Ибра също понася много удари, но винаги се изправя без да се оплаква. Други плачат много. Говорих с Гонсало, а Шчесни ми каза, че падаме с 0:2 и да не говоря много. Не му отговорих. Обикновено бих го направил, но го сторих по друг начин, защото другото нещо, което не ми харесва е хората да ме подценяват“, каза Ребич пред Sportweek.

Хърватският национал говори и за спряганият за нов треньор на Милан Ралф Рангник.

“Справих се добре на Световното първенство в Бразилия през 2014 година, тогава Ралф Рангник се обади на моя агент и каза, че ме иска в Ред Бул. Той дойде във Флоренция специално за мен и миказа: „Добре дошъл в Ред Бул. Къде искате да играете в Залцбург или Лайпциг?“. Избрах второто. Навремето те бяха във второто ниво, но проектът, споделен ми от Рангник, беше важен и фактите го доказаха, че е правилно“, добави още той.

„Имаме нужда от Ибрахимович. Златан е лидер. Преди мача с Ювентус той ни каза: „Ще покажа на футболистите им как се играе футбол.“ Това беше начинът да ни надъха, както го направиха Бегович и Кяер. Те са опитни играчи, които знаят как да ви успокоят или да ви мотивират“, заяви Ребич.