Раджа Наинголан изрази недоволството си от отношението на Антонио Конте към него. Халфът изигра едва 42 минути в 4 мача за Интер през есента, а преди няколко дни беше преотстъпен в Каляри до края на сезона.

"В Интер имах голям треньор, но бях наранен, когато той ме пускаше само за осем минути в игра и след това ме обвиняваше за всичко. Какво можех да направя за осем минути? Тогава нищо не казах, нито пък сега. Аз съм здрав, не пропуснах нито една тренировка и никога не закъснявах дори и с една минута", заяви Наинголан пред "Кориере дело спорт".

Белгиецът коментира и критиките по адрес на халфа на Рома Николо Дзаниоло отпреди няколко дни заради негова снимка в социалните мрежи. Самият той също е бил атакуван в миналото заради поведението си извън терена.

"Виждам, че той преминава през същото като мен. Аз си платих за това. Искам да бъда ясен: сгреших. Не трябваше да пия и да се държа така. Но кой не прави грешки в живота си? Отново виждам себе си в Дзаниоло, защото и аз съм атакуван и подиграван в социалните мрежи. Лесно е да се повлияеш от това, но просто трябва да го игнорираш и да не те е грижа. Аз не съм житейски учител, който дава съвети. Но единственият начин, по който той може да отговори, е на терена. За останалото трябва да е силен и да продължи напред. Той ще отговори на критиците с първите си мачове обратно в игра", допълни Нинджата.