Халфът и лидер на Рома Раджа Наинголан направи разтърсващи разкрития за детството си. Пред авторитетното издание "Times" футболистът сподели, че като малко момче се е налагало да краде, за да осигури прехраната си. 

Раджа Наинголан: Защо да не повторим обрата и срещу Ливърпул

"Майка ми беше сама и беше много трудно за нея. Тя работеше на три места, за да може да плаща сметките. Беше тежко да раста в тези условия и на практика израснах на улицата. Имах дом, но винаги обикалях квартала до късно", спомни си Наинголан.

"Изобщо не се приемах училището на сериозно. Допуснах доста грешки. Крадях храна и още дребни нещица, когато бях гладен. Нямах пари за нищо и като цяло това не е добър период от живота ми ", допълни той.

"Сега мисля единствено за Рома. Изписаха какво ли не за мен през последните 10 години, но аз все още съм тук. Нека говорят, аз съм добре тук. Имам всичко, от което се нуждая аз и моето семейство, за да живеем добрем", каза още футболистът на "вълците".

Харесвам английския футбол и гледам мачовете, но аз съм почти на 30 години. Дали бих започнал там отначало? Трудно е, пък и мразя дъжда. Бяхме в Ливърпул за два дни, не спря да вали нито за момент и беше доста студено", категоричен е Наинголан.