Жозе Моуриньо признава, че му остават само „още няколко години“, преди потенциално да се пенсионира от мениджърската си кариера. 59-годишният Моуриньо е един от най-успешните треньори на модерната ера, печелейки куп титли в Англия, Испания, Италия и Португалия, като същевременно спечели Шампионската лига на два пъти.

Последните години бяха по-малко плодотворни за „специалния“, който се озова в Рома и само с титлата в Лига на конференциите Европа. Въпреки че признава, че пенсионирането не е твърде далеч зад ъгъла, самият той разкри, че остават още няколко години, преди да обмисли напускане на футбола.

„Тези 22 години минаха бързо, но искам да продължа. Чувствам се добре, чувствам се силен, мотивиран, обичам да печеля, мразя да губя, нищо не се е променило. Цветът на косата ми, да, дори бръчките, но искам да продължа. Не за още 22 години, тъй като няма време, а за още няколко години“, сподели Моуриньо.

Рома е на шесто място в таблицата на Серия А, след като спечели четири от първите си седем мача този сезон, позиция, на която завърши миналата година.