Треньорът на Рома Жозе Моуриньо говори за състава си на пресконференцията ден преди гостуването на Ювентус в Серия А. Той бе попитан дали звездата на римляните Пауло Дибала е готов за игра.

"Отговорът дали ще бъде титуляр няма да го дам. Чувството е, че Пауло ще бъде готов. След това дали ще бъде титуляр или ще започне на пейката, не искам да казвам, не съм решил още. Трябва да говорим с него как се чувства. Ако всичко върви добре днес, ще бъде в състава. Манчини е в същото положение. Той познава усещането да играе, без да е тренирал много. Справи се добре с Наполи и утре ще играе, в това няма съмнение", каза португалският специалист, цитиран от "Гадзета дело Спорт".

"Пазарът отваря през януари. Винаги съм казвал, че сърцето на един клуб са неговите фенове. Но има ръководство и то взема решенията. Когато правиш нещо, което харесва на публиката, храниш тяхната страст. Обратното не трябва да го правиш и няма да говоря за това", каза Моуриньо, запитан дали Рома ще се опита да привлече защитника Леонардо Бонучи през зимата.