Старши треньорът на Рома - Жозе Моуриньо, отрече да е разговарял с клубните собственици семейство Фридкин за подновяване на изтичащия си договор и призна, че не знае дали ще остане начело на отбора след края на сезона.

„Говорил съм със семейство Фридкин, но не и за подновяване на договора. За последно си говорих с Дан в продължение на 10 минути по телефона след мача с Лацио. С Райън пък говорих миналата седмица. Не знам дали ще остана в Рома. Нов финал в Лига Европа? За първи път в клубната история успяхме да достигнем два поредни европейски финала. Представете си колко трудно ни беше. Ако погледнете тези, които са успели да изиграят три поредни финала, ще видите някои легендарни отбори. Така че нека се опитаме да го постигнем”, коментира Моуриньо пред TG1.

Gulliver/GettyImages
31 снимки

Специалния също така беше попитан за възможността легендата Франческо Тоти да се завърне в клуба в ролята на директор.

„Тоти е номер 1 в историята на Рома. Разбирам въпроса, но трябва да предприема дефанзивен подход. Тъй като ми се носи славата, че налагам защитна игра, въпреки че отборите ми бележат доста голове, ще кажа следното: това е нещо между Франческо и клуба”, каза още португалецът.