Рома ще трябва да продължи без Един Джеко, който потегли в посока Интер. През последните години почти всяко лято не спираха информациите за продажба на босненеца, но този път до сделка наистина се стигна и от новия сезон той ще защитава цветовете на настоящите шампиони на Италия.

Не много доволен от раздялата с опитния голаджия остана и Жозе Моуриньо. Португалският специалист сподели, че ако е имал тази възможност, със сигурност е щял да спре трансфера в един от конкурентите на Рома през настоящата кампания.

Все пак мениджърът философски допълни, че животът продължава и неговият тим ще трябва да се научи да се справя без бившия състезател на Манчестър Сити.

„Малко съм изненадан, че Джеко си тръгна. Той до последно тренираше с нас, но когато се заговори за трансфер, обикновено главите на футболистите започват да се мътят и те вече не мислят за работата си на терена. Когато пристигнах в Рим,  Джеко бе тук, води подготовка с нас, но ситуацията е такава каквато е. Аз исках той да остане и не смятах, че ще е нужно да се справяме без него, но виждате колко бързо се променя всичко. Трябва да приемем реалността и да се готвим за тежките двубои, които ни очакват“, завърши Специалния.