Утре вечер съставите на  Рома и Кремонезе се изправят един срещу друг в четвъртфинална битка от турнира за купата на Италия. Това е огромен шанс за „вълците“ да прескочат в следващата фаза и да бъдат сред най-добрите 4 в надпреварата.

Кремонезе, от своя страна, поднесе сензацията в миналия кръг, като тимът от Кремона успя да елиминира настоящия лидер в Серия А Наполи, а новаците в италианския елит определено няма какво да губят в предстоящия мач. За всички специалисти е ясно, че Рома излиза като явен фаворит в двубоя, а Жозе Моуриньо планира да направи някои промени в стартовия състав на „джалоросите“. 

Очаква се Андреа Белоти да стартира от първата минута, тъй като Тами Ейбрахам получи травма при загубата от Наполи през уикенда. По информации на италианските медии, състоянието на  Ейбрахам не е сериозно, но Моуриньо в никакъв случай няма да рискува и „специалния“ ще даде шанс на бившия футболист на Торино да бъде титуляр. Под въпрос за предстоящата среща е и капитанът Лоренцо Пелегрини, като е твърде възможно и той да получи почивка.