Името на универсалния бранител на Манчестър Юнайтед Матео Дармиан постоянно се спрягаше за завръщане в родната му Италия, но по всичко личи, че такова нещо няма да се случи. Ювентус и Интер искаха да се подсилят с него, но в крайна сметка лично Жозе Моуриньо е отказал да го продаде. 

Дармиан попадаше рядко в сметките на Специалния през миналата кампания, като във Висшата лига записа само 18 мача. Точно затова се заговори, че желанието и на самия играч е да си тръгне, за да играе по-редовно, а опциите в родината му изглеждаха изключително съблазнителни. 

Но точно заради поливалентността му Моу не иска да се разделя с него. Той е готов да го ползва за запълване на всякакви пробойни в отбраната, както се и случваше в течение на предишния сезон. Точно затова Интер и Ювентус няма да успеят да се подсилят с него през това лято. Интересно е, че Дармиан в родината си игра за градските съперници на тези тимове - Милан и Торино. 

Иначе преди да стане ясно, че португалецът няма намерение да се разделя с футболиста си, информациите от Англия бяха, че цената му е 20 млн. евро. Но явно бъдещето на италианския национал остава изцяло свързано с "Олд Трафорд".