Треньорът на Рома Жозе Моуриньо нямаше много поводи за радост, след като тимът му допусна разочароваща загуба с 0:1 от Болоня. Наставникът опита да гледа философски на това поражение и каза добри думи за своите играчи.

Той обаче отново имаше претенции към съдийството на Лука Пайрето заради картоните, които раздаде на негови играчи и по този повод посъветва звездата на "Вълците" Николо Дзаниоло да помисли за напускане на Серия "А".

"Поздравления за Синиша Михайлович и Болоня, те изиграха страхотен мач. Поздравления също и за моите играчи. Те се раздадоха на терена. Имахме контузени преди мача, контузии по време на мача, "скрити" контузии на играчи, които записаха 90 минути. Имахме доста проблеми, но футболистите не спряха да се борят. Гордея се с тях и не тая никакви негативни чувства", заяви Моуриньо.

Тами Ейбрахам получи спорен жълт картон за неумишлен сблъсък със съперник, но така натрупа 5 картона и ще бъде наказан за дербито с Интер. Същото се отнася и за Рик Карсдорп, който също получи жълт картон в мача. Николо Дзаниоло пък получи картон за симулация.

"Ще трябва да измисля някакъв състав за събота. Добре, че замених Манчини, защото сигурно и той щеше да получи картон. Ще завърша с едно наблюдение и ще кажа нещо, което не е в мой интерес: ако бях на мястото на Николо Дзаниоло, бих започнал да мисля за напускане на Серия "А", защото тук явно всички са настроени срещу него", допълни Специалния.